кадър БНТКметицата на окръг Маями-Дейд Даниела Ливайн Кава обеща пълно разследване за

...
кадър БНТКметицата на окръг Маями-Дейд Даниела Ливайн Кава обеща пълно разследване за
Коментари Харесай

Джо Байдън и неговата съпруга на 1 юли ще посетят Флорида, където се срина жилищен блок

кадър Българска национална телевизия

Кметицата на окръг Маями-Дейд Даниела Ливайн Кава даде обещание пълно  следствие  за аргументите за нещастието.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и неговата брачна половинка Джил на 1 юли ще посетят Флорида

Спасители не престават издирвателната интервенция сред  отломки те на отчасти срутил се жилищен блок, предадоха международните организации, представени от 

За безследно  изчезнали  в нещастието, станала в предградието Сърфсайд на Маями, се водят 150 души. По последни данни жертвите са към този момент 11.

Същевременно във вторник стана ясно, че още през април е имало изпратено предупредително писмо по отношение на рисковете, свързани с блока, съобщи Франс прес. То е с дата 9 април и е било написано от Джийн Водницки, председателка на сдружението на съсобствениците. Писмото било адресирано до притежателите на жилищата и в него се говорело за утежняване на положението на бетона и за доста утежняване на положението на покрива.

Около 15 милиона $ били нужни за ремонт на  постройка та, с цел да бъде приведена тя в сходство със строителните стандарти.

Доклад за положението на блока още през 2018 година е установил обилни градивни повреди, както и пукнатини в подземния паркинг, напомня Франс прес.

 

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР